Lajme dhe Evente
05.02.2015
Barleti Volley fiton kupën e Shqipërisë 3-0, kundër ekipit të Tiranës
Lexo më shumë >
29.11.2014
Vajzat e ekipit të Barleti Volley fitojnë kupën e Çlirimit
Lexo më shumë >
08.11.2014
Barleti Volley është i pathyeshëm, fiton 3-0 kundër ekipit të Partizanit
Lexo më shumë >
01.11.2014
Barleti Volley fiton 3-0 kundër ekipit të Vllaznisë së Shkodrës
Lexo më shumë >
11.10.2014
Barleti Volley i fiton të dyja ndeshjet e kësaj javë me rezultatin 3-0.
Lexo më shumë >
11.10.2014
Barleti Volley fiton 3-1 kundër ekipit të Teutës së Durrësit
Lexo më shumë >
24.09.2014
Barleti Volej fiton Kupën e Federatës 2014
Lexo më shumë >
23.03.2014
Vajzat e ekipit të Barletit fitojnë kupën e Tiranës
Lexo më shumë >
01.03.2014
Barleti Volley është i pathyeshëm, fiton 3-0 kundër rivales kryesore, ekipit të Tiranes
Lexo më shumë >
22.02.2014
Barleti Volley fiton 3-0 kundër ekipit të Vllaznisë së Shkodrës
Lexo më shumë >
01.02.2014
Barleti Volley triumfon për të tretën herë - fiton edhe kupën e Shqipërisë
Lexo më shumë >
23.12.2013
Kupa e Shqipërisë, UMB mposht të tre-ja skuadrat - Në gjysmëfinale kundër Teutës
Lexo më shumë >
30.11.2013
Mbyllet me sukses faza e parë e kampionatit. Barleti Volley fiton 3-0 kundër Teutës
Lexo më shumë >
27.11.2013
Vajzat e Barletit marrin edhe kupën e Flamurit 2013
Lexo më shumë >
16.11.2013
Barleti Volley nuk njeh humbje, fiton 3-0 kundër ekipit të Skënderbeut.
Lexo më shumë >
09.11.2013
Barleti Volley kryeson e vetme, duke lëne pas ekipin e Tiranës dhe Teutës
Lexo më shumë >
02.11.2013
Barletaset, me pak lëlundje fitojnë 3-0 me Tiranën
Lexo më shumë >
26.10.2013
Mbyllet java e dyte e kampionatit, UMB-ja fiton 3-0 kundër Vllaznise.
Lexo më shumë >
05.10.2013
Derbi midis UMB Volley dhe Partizanit 3 - 0 në favor të universitareve
Lexo më shumë >
18.10.2013
Barleti Volley fiton kupën e Federatës Shqiptare për vitin 2013
Lexo më shumë >
16.2.2013
Barleti Volley mund Skenderbeun
Lexo më shumë >
11.02.2013
Barleti Volley kthen historine, mund Tiranen dhe kryeson
Lexo më shumë >
04.02.2013
Fitore me djerese shume ...
Lexo më shumë >
12.01.2013
Java e 15-te e kampionit te volejbollit per femra
Lexo më shumë >
27.12.2012
Java e 14-te e kampionit te volejbollit per femra
Lexo më shumë >
22.12.2012
Java e 13-te e kampionit te volejbollit per femra
Lexo më shumë >
15.12.2012
Java e 12-te e kampionit te volejbollit per femra
Lexo më shumë >
01.12.2012
Java e dhjete e kampionit te volejbollit per femra
Lexo më shumë >
24.11.2012
Java e nente e kampionit te volejbollit per femra
Lexo më shumë >
17.11.2012
Java e tete e kampionit te volejbollit per femra
Lexo më shumë >
10.11.2012
Java e shtate e kampionit te volejbollit per femra
Lexo më shumë >
03.11.2012
Java e gjashte e kampionit te volejbollit per femra
Lexo më shumë >
23.10.2012
Barleti Volley nje hap pranë finales se kupes se Republikes
Lexo më shumë >
13.10.2012
Java e katër e kampionit te vollejbollit për femra
Lexo më shumë >
29.04.2011
Java e tretë e kampionit të volejbollit për femra
Lexo më shumë >